Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dünyaa çın oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya hakikat ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Toplam çıkış genişliği, 32 nci maddeye gereğince hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite genişlikten güzeşte eş nüshasına kısımü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden azca gayrimümkün.

Özellikle içli ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 Dokumanın şerik merdivenlerinin yangın ve öbür acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini esenlayarak insanların henüz güvenli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en Yangın Kapısı Fiyatları kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü şube mimarisında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page